Opinie

8,5
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,6
Komfort
8,1
Lokalizacja obiektu
8,1
Udogodnienia
8,2
Personel
9,3
Stosunek jakości do ceny
8,3

Opinie

    Piotr Januś
    pl

    Ocena

    10
    8 maja 2018
    Spokój i bliskość oraz czystość
    pl

    Ocena

    8,8
    7 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adrian
    pl

    Ocena

    9,6
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    karolina
    pl

    Ocena

    9,5
    5 maja 2018

    Spokojna okolica i miła obsługa w hotelu

    Piotr
    pl

    Ocena

    9,6
    7 września 2017

    super :)

    Joanna
    pl

    Ocena

    7,1
    3 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Patrycja
    pl

    Ocena

    10
    2 września 2017

    było znakomicie

    Grzegorz
    pl

    Ocena

    5,0
    30 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl

    Ocena

    10
    30 sierpnia 2017

    Miły i przyjemny a i pogoda dopisała - polecam!!!

    Śniadania bardzo dobre i obfite ,obsługa miła i uprzejma.
    Sylwia
    pl

    Ocena

    8,8
    29 sierpnia 2017

    Wyjazd był bardzo udany, oboje z mężem jesteśmy zadowoleni

    W sumie nie było rzeczy, która by nam się nie podobała
    Śniadania pyszne, łóżko wygodne i pokój bardzo ładny i zadbany. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Basen przy obiekcie super sprawa! :)
    Kamil
    pl

    Ocena

    10
    24 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kornel
    pl

    Ocena

    9,2
    21 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Błażej
    pl

    Ocena

    8,8
    17 sierpnia 2017

    Fajne miejsce i przemili właściciele

    Można pomyśleć o podgrzewanej wodzie w basenie. Przy takim lecie jakie mamy w tym roku woda nie zdażyła się nagrzać.
    Przemiła atmosfera stworzona przez właścicieli, z niczym nie ma problemu.
    Anna
    pl

    Ocena

    8,3
    16 sierpnia 2017

    Ładny nowy budynek, standard hotelowy. Dobre jedzenie. Daleko od morza.

    Daleko do morza - długi spacer. Internet bardzo słaby. parking płatny, jakuzzi nieczynne.
    Śniadanko bardzo dobre i różnorodne. Sympatyczna właścicielka. zawsze uśmiechnięta. Wygodne łóżka, mięciutka pościel. Ładny wystrój pokoju.
    Marzenna
    pl

    Ocena

    7,5
    16 sierpnia 2017

    Byłam bardzo zadowolona

    Jedyne co mi się nie spodobało to brak dokładnej czystości pokoju.
    Śniadania smaczne,personel miły..
    Dawid
    pl

    Ocena

    10
    15 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    10
    14 sierpnia 2017

    Jestem bardzo zadowolona, dziękuję za cudownie spędzony czas.

    Nie ma takiej rzeczy do której można by się przyczepić. Na terenie obiektu jest basen z leżakami, jest plac zabaw dla dzieci i zadaszone miejsce na wypoczynek przy kawce.
    Wspaniały, rodzinny klimat robią właściciele. Przesympatyczni ludzie, którzy od rana do nocy są na miejscu i w każdej chwili służą pomocą. Pokoje czyściutkie, dobrze wyposażone.
    Grażyna
    pl

    Ocena

    7,9
    12 sierpnia 2017

    Pobyt bardzo udany ,myślę że jeszcze tam powrócimy.

    Sympatyczni właściciele oraz obsługa ,czysto ,smaczne śniadania.Polecam
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    10
    12 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    PIOTR
    pl

    Ocena

    10
    11 sierpnia 2017

    Polecam warto przyjechać:)

    Bez zastrzeżeń👍
    Śniadania smaczne urozmaicone obsługa miała i sympatyczna polecam 👍
Ładowanie opinii